Не, няма да ме спрете! Атаките към мен показват, че съм на прав път и гениалните схемаджии са си изпуснали нервите! Това написа в профила си във Фейсбук Делян Добрев от ГЕРБ. 

"Ще продължа да изобличавам всички грандиозни далавери на Кирил и Асен и тяхната промяна и никакви фалшиви новини в анонимни сайтове няма да ме спрат", закани се той. 

"Знаете ли какво пише в текста на английски? Че преподавам в Югозападния университет и получавам хонорар като лектор, който за 2017 не съм декларирал.

Това е абсолютна лъжа и имам доказателства за това. Спецов направи финансова ревизия и на мен и на жена ми, които установиха, че нямаме недекларирани доходи за целия период от 2015 до края на 2020 и спестяванията ни отговарят на доходите.

Единственото вярно е, че преподавам в ЮЗУ. Не заради парите (плащат ми около 300 лева на година!), а защото ми е приятно да преподавам и да общувам с млади хора.

Сайтът narod.bg, който тиражира тази лъжа, вече го осъдих за друга клевета, но не мога да получа обезщетение, тъй като сайтът е фантом и няма собственик. Нямам никакви бизнес отношения с Николай Павлов, а Хамбарлиев нямам никаква представа кой е...

Важното е обаче да се знае кой стои в основата на тази атака - Кирил и Асен", подчертава в заключение той. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук