Последни дни ставаме свидетели на нови огнища на COVID-19. Успокояващото е, че са локализирани, заяви пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Държавата е силна, когато икономиката работи, заяви той. Иванов изрази надежда отпадането на част от мерките да не доведе до ново възраждане на епидемията.

За ГЕРБ и управляващите е по-важно здравето на хората, от колкото електоралните негативи, каза още той.

ГЕРБ няма от какво да се притеснява от атаките на Божков. Той е притеснен от прокуратурата. Божков има 18 обвинения, 4 от които са най-тежки - за убийства. БСП и Корнелия Нинова се явява като адвокат на хора, които са интересни за прокуратурата, коментира депутатът.

Много е интересно защо тези хора станаха толкова активни в социалните мрежи, когато станаха обект на прокуратурата. Преди това имаше много малко публична информация за тях. Грозно беше изявлението на президента Радев вчера, който каза, че повече му е интересна тезата на Божков, каза Иванов.

Виждаме немощ в социалистическата партия, заяви още той.

По-ниското ДДС за книги, бебешки храни и ресторантьорите, коментира още депутатът. Решението е политическо за директно подпомагане на бизнеса. Намалението на цените детските продукти трябва да бъде усетено то българските граждани. Българските семейства да бъдат наблюдателни и като потребители да бъдат бдителни, посочи Александър Иванов.