Как "продължава промяната" и каква промяна изобщо прави Кирил Петков, ако нарушава конституцията? Че това доказано го могат и ГЕРБ... например чрез опитите през годините да променят закона за специалните разузнавателни средства! Това сподели в социалните мрежи политологът Димитър Аврамов.

Ето какво написа той:

Как "продължава промяната" и каква промяна изобщо прави Кирил Петков, ако нарушава конституцията? Че това доказано го могат и ГЕРБ... например чрез опитите през годините да променят закона за специалните разузнавателни средства!

Разсъждения по повод решението на Конституцонния съд, публикувани от г-н Петков под плакат с надпис "Аз съм Кирил Петков и не ме е страх", са първо неадекватни и второ нахални!

Безумно е твърдението "Днес България загуби частица от своя суверенитет!" България не е изгубила нищо, защото Кирил Петков не разбира Конституцията на страната! Какво значение има дали те е страх, ако си не разбираш?

Добре, че г-н Пеков не е електротехник.

Представете си, че е беше такъв и е натоварен със задачата да оправи дадена електроинсталация... и в резултат на сходен подход към работата някой го разстресе тока?

Кой би бил "виновен" тогава... законодателят ли?