Граждани изразиха по оригинален начин позицията си срещу напъните на банкера беглец Цветан Василев да дирижира протестите срещу легитимното българско правителство, които са предвидени за тази вечер.
По добре изпитаната система Василев се готви да насъска Гражданско движение "БОЕЦ" срещу държавата.

Малобройната трупа е съставена от няколко протестъри начело с Георги Георгиев от Видин.

Дирижираното мероприятие едва ли ще събере повече от десетина души, но ще бъде мултиплицирано като "многохиляден граждански протест" в медиите на подсъдимия скандален бизнесмен Иво Прокопиев и гравитиращите около тях апокрифни електронни страници "Медиапул", "Клуб Зет" и "Фрог нюз".
 

Шефът на ГД "БОЕЦ" Георги Георгиев е известен във Видин основно с това, че отдавна търси място в политиката, при това без особени претенции към коя партия ще успее да се прилепи. На местните избори през септември 2015 г. е на 35-о място в листата с кандидати за общински съветници във Видин на местната коалиция "Единни за промяна", която издига за кандидат-кмет бизнес-дамата Росица Кирова. На президентските избори през 2016 г. Георгиев вече е упълномощен представител във Видин на кандидата за президент Татяна Дончева, бивша адвокатка на "Мултигруп" и настояща на Ганчев.

Именно Дончева е мегафонът, който често използва Цветан Василев, за да се изкара мъченик.

Авторката на скандалната поправка "Ванко 1" не спира да обикаля телевизионните студия, за да обслужи тезите на габровския Бърни Мадоф.

Номерата на евтината компания отдавна са известни на обществото, което им е обърнало гръб.
 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!