Отчаянието на избягалия в Сърбия бивш банкер Цветан Василев все повече се засилва, колкото повече напредва делото „КТБ“ в Специализирания съд. Задаващата се за Василев тежка осъдителна присъда за изчезналите милиарди от фалиралия трезор не само е изнервила до краен предел съсипателя на КТБ, но и медийните му клакьори в България вече са в практическа невъзможност да измислят нови лъжи за отклоняване на вниманието.

Един от проводниците на Цветан Василев в бедната откъм финанси, но богата откъм интриги наша  държава, е бившият посланик в Русия Илиян Василев (съвпадението му с фамилията на мустакатия аферист едва ли е случайно). 

Същият г-н Никой, който е превърнал безделието си в начин на живот, не спира да залива публичното пространство с всевъзможни теории на конспирацията, които бушуват като вулканични кратери из изчезващите му мозъчни клетки.
 



Продуктът на репресивната Държавна сигурност често се обявява за стожер на морала, но единственият, който може да им повярва е банкерът беглец от правосъдието, който от години се укрива в Белград. Мустакатият аферист има силен интерес да всее интриги между малкото останали почтени бизнесмени, които продължават да инвестират парите си в родната икономика и да дават хляб на десетки хиляди работници.

От една страна намерението му е да забие клин в отношенията между крупните бизнесени, а от друга да ги противопостави на министър-председателя Бойко Борисов.

По тази причина Василев не пести сили и кинти, за да насъсква медийните си слуги в жалък опит да създават дестабилизация в държавата и да продуцират фалшиви новини. По този начин се надява отново да се върне в страната ни, но с изпран имидж. Само, че това няма как да се случи в този живот.

Без никакви доказателства г-н Никой и компания продължават да пробутват в няколко поръчкови медии манипулациите си, само и само, за да се харесат на господаря си в изгнание.

Безумните им лъжи, обаче имат същата морална автентичност, която притежава една бала с боклук. И съвсем скоро ще бъдат балирани и изпратени в сметището. Там където вече ги чака техния господар с издънен портфейл.