До май-юни ще бъде разпространено лекарство, което ще овладее заразата от коронавирус по света. Това прогнозира гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, която живее в Милано.

„От 30 години живея тук и никога не съм виждала този прекрасен град толкова обезлюден и толкова събития да бъдат отменени. Разбира се, че коронавирусът не е за подценяване.

Моята прогноза, която мога да кажа е, че до 2 седмици ще се нормализират нещата в Италия и в Милано и ще започне нормалният живот. Но, за съжаление, в други европейски столици, континенти, ще започнат да имат някакви такива случаи, при които също ще бъде овладяна ситуацията“, каза гадателката.

По думите на Теодора Стефанова българското министерство на здравеопазването се справя много добре засега и у нас няма да се стигне до ситуацията и психозата, която в момента е в Италия.

„За България на този етап - много добре се справя министерството на здравеопазването, така че - има някакви съмнения, но в никакъв случая няма да се достигне до такава психоза и до такава ситуация, каквато в момента е в Италия, в Милано.

Моята прогноза е до май-юни месец, това вълшебно лекарство, което е експериментирано, ще бъде разпространено, за да може да овладее тотално тази заразна болест - коронавирус и ще помогне наистина на много хора, които и в момента са на лечение, и да не се разпространява повече заразата“, обясни Теодора Стефанова пред БНТ.

„Аз много вярвам, оптимист съм, че това ще се случи и за целия свят, ще се върне нормалният живот. И най-вече ваксините от Америка, които ще дойдат. Бог да пази България и света!“