Както се казва – в разгара на лятото сме. Някои сега са се върнали от плажа, а други тепърва ще ходят.

Никой не се сеща за студените дни и никак не иска зимата да идва. Да, де, но това ще се случи – неизбежно е.

А както мнозина знам – българите често използваме летните си отпуски не само, за да пътуваме до морето, ами и за да направим някои и друг ремонт, основно почистване, да приготвим зимнината и т.н.

Е, сега от jenata.blitz.bg ще помогнат на тези, които са решили да започнат с подготвянето на бурканите със зимнина. 

И така – става въпрос за едно уникално сладко/конфитюр! Най-хубавото при него е, че при приготвянето му не трябва да се използват тонове захар (това често присъства в рецептите за повечето сладки в буркан), но пак е изключително сладко за хапване.

При това се приготвя от един доста екзотичен, но вкусен плод.

Но как да приготвите най-вкусното сладко за зимата без да използвате захар, както и на кой плод трябва да заложите – ще научите на jenata.blitz.bg