Интересни персонажи се появиха на протеста против зеления сертификат пред Народното събрание. Едни от тях се изказаха, други само забелязахме, но със сигурност те допринесоха за колорита сред недоволните и по-сериозно утвърждаване на исканията им, пише "Флагман". 

Оказа се, че в топ 5 на борците против зеления сертификат с различна гледна точка и себеусещане има и бургазлии.

Шеговита снимка на странно облечен мъж на възраст с бяла брада, калпак, народна носия и дори гега се разпространява в социалните мрежи. Оказа се, че човекът е бургазли и много добре познат за голяма част от местните, тъй като практикува уникално по рода си лечение чрез точкова терапия.

Мъжът живее в бургаския ж. к. „Възраждане“ и по думите на хора, които го познават, макар и да се е дегизирал като Гандалф (главният магьосник от популярната поредица "Властелинът на пръстените", б.а.), той е изключително възпитан и добър човек, който обаче живее в свой свят.На протеста забелязахме и вечния протестиращ и бивш кандидат за президент на Републиката Йоло Денев, който все още не е обявил гладна стачка, но това се очаква от всички, които добре познават неговата дейност.

Сред недоволните е и доц. Атанас Мангъров, който бе леко болнав. Фоторепортери го уловиха да си издухва носа в мъжка кърпичка за многократна употреба, а минути след това грабна микрофона и държа реч насред множеството с плам в очите.
 

Друга интересна персона на протеста се представи за биолог и вся смут сред множеството със своето изказване.

„Ще бъдете управлявани чрез 5G системите, това не са ваксини, а експериментални коктейли, които вкарват във вас чип“, изкрещя дамата с черна каска на главата, която твърди, че 6 години е учила биология.

На протеста забелязахме още по-силно бургаско присъствие. Водачката на бунта на местно ниво Звезделина Каравелова от Несебър се пробва с няколко полицаи, но не успя да пробие… кордона им.Колежката й Виктора Върбанова пък напъваше да влезе през парадния вход на Народното събрание, за да иска сметка на депутатите, които не отменят зеления сертификат.

Публикуваме снимки и видео, коментарите оставяме на вас: