Животът ни става все по-обвързан с използването на нови технологии и интернет, които ни помагат за по лесно и навременно общуване, със себеподобните ни и не само. Чрез новите технологии вече общуваме и с устройствата в автомобила, офиса и дома ни.
В тази посока развива своите продукти  и немският високотехнологичен гигант Bosch, познат ни с висококачествените уреди за домакинствата  или като един от основните производители на иновации и компоненти, вградени в автомобила. Bosch специално разработва и енергоспестяващи ефективни отоплителни системи и решения за топла вода, в направлението си Bosch Термотехника.

Новият кондензен газов котел Bosch Condens 2300i W е перфектно контролиран от вашия телефон. Благодарение на EasyControl СТ 200  с активиран Wi-Fi и вградения слот в долната част на уреда, пригоден за безжичен ключ, Condens 2300i W лесно се свързва с интернет и се управлява по-лесно от всякога, директно от вашия смарт телефон, независимо къде се намирате. Чрез комбинацията на Condens 2300i W и смарт регулатор, вашата система постига ненадминат клас A+ на ефективност и 98% сезонна ефективност спрямо европейската Директива за екодизайн на продуктите. С покупката на Condens 2300i W получавате и 3 години безплатна и безусловна гаранция. Регулирането на  отоплението в отделните помещения на дома ви става посредством смарт термоглави за радиатор.Ползите за вас:

Лесна работа
Работата с Condens 2300i W е интуитивна. Използването на уреда е лесно и можете да изберете необходимите настройки без усилия.

Изключително ефективен
Модулиращата горелка на Condens 2300i W автоматично се адаптира към вашите текущи нужди от топлинна енергия в диапазон от 10 до 100% (3 до 30 kW) от максималната мощност. Това означава, че уредът също работи ефективно, дори ако не се нуждаете от пълната мощност. Резултатът: Висока сезонна енергийна ефективност на отопление на помещенията.

 

Комфортна тишина
Можете също да инсталирате Condens 2300i W в жилищна зона. Благодарение на добрата си изолация, нивото на шум е изключително ниско. Високото качество на Bosch гарантира високо качество на живот във Вашия дом.
 
Лесна инсталация

Благодарение на малките си размери, уредът е особено пестящ място. Компактните размери означават, че уредът може да замени стария Ви котелбез усилие по време на модернизация на отоплението и да се гарантира бърз монтаж.
 
Безпрепятствено обслужване
Благодарение на добре обмисления дизайн на уреда, всяка работа по поддръжката може да се извърши изключително бързо, като по този начин се спести време. Страничните панели са сменяеми, а вътрешността е с лесен зрителен достъп. Това позволява бързо и директно да се достигне до всички важни компоненти.
 
 

Високофункционален
Condens 2300i W е изключително впечатляващ с най-новите технологии и показва перфектна изработка благодарение на издръжливите си, здрави компоненти и модерните технологии, вградени в него. Уредът може да бъде свързан с мобилният Ви телефон, само с помощта на безжичен ключ и интелигентния регулатор EasyControl СТ200 - перфектната комбинация за тези, които искат да са в крак с тенденциите за интелигентен дом.
 
Решение за различни инсталации
Можете гъвкаво да адаптирате Condens 2300i W към много инсталационни ситуации. Това е така, защото Condens 2300i W може да се комбинира с множество различни димоотводни системи. Дори особено дългите димоотводи стават лесна работа с този уред.            
 
 
Група Бош присъства в България повече от 25 години и има близо 220 служители, включително в неконсолидираните дружества (към 31 декември 2018 г.). През 2018 г. Бош реализира оборот от 104 млн. евро в България. Роберт Бош ЕООД е 100-процентово дъщерно дружество на Robert Bosch GmbH със седалище в София, което предлага продукти и услуги от четири направления – Автомобилно оборудване, Електроинструменти, Термотехника и Сградни технологии (преди: Системи за сигурност). BSH Hausgeräte GmbH също присъства на българския пазар чрез БСХ Домакински уреди България ЕООД от 2010 г. насам. През 2015 г. Група Бош придоби ProSyst Software GmbH, включително неговото българско дъщерно дружество Просист Лабс ЕООД, водещ международен доставчик на гейтуей- и междинен софтуер за IoT. През 2016 г. ProSyst Software GmbH и Просист Лабс ЕООД бяха напълно слети в Бош Софтуер Иновейшънс. Днес Бош Софтуер Иновейшънс има над 140 служители в София. Много от тях работят в областта на IoT повече от 20 години. Ангажираността на служителите е висока, като почти половината от тях са работили в Просист Лабс ЕООД, а сега и в Бош Софтуер Иновейшънс повече от десет години.