Палавата блондинка Ивет Добромирова е смятана за новия медиен гуру на обвинения в 11 тежки престъпления хазартен бос Васил Божков. Смята се, че бившото лице на "Умните и красивите" му е нашепнала да се погаври с Левски като обяви електронно допитване на феновете за новия собственик на клуба, носещ името на Апостола.
Епизодичната кариера на Ивет изгря по време на служебния кабинет на Марин Райков, на когото тя беше пресаташе. Тогава дългокраката мома имаше табиета да прикляква около масата и да се завърта около временния министър-председател. По това време из социалните мрежи започнаха да римуват името й с известна музикална форма от Кама Сутра. Из кулоарите на Министерския съвет още се шушука за влажните погледи, които са си разменяли Марин и Тетте.В този период хлевоустата блондинка завърза ценни контакти, които й осигуриха щедри чуждоземни грантове. Уж опозиционната й дейност я изстреля в "Протестна мрежа" заедно с мъжа й Румен Петров, брат на печално известния водещ на "Панорама" Бойко Василев.

Така тайно и полека, може би покрай приятелката си Лилана, Ивет кацна при Васил Божков заедно със скромния си умствен потенциал.

Из медийните среди се твърди, че именно Ивет поддържа фейсбук страницата на избягалия в ОАЕ бизнесмен. Може би и на нея се дължи гениалната идея за съобщаване на "важната" информация от Божков точно във времето, в което Националният оперативен щаб дава редовните си брифинги в 8 ч всяка сутрин.Дали на нейните съвети или не, но само за броени дни публичния образ на Божков се срина, а днешната му изцепка да предложи електронен избор на привържениците на Вековния клуб, му донесе прозвищата Васко ЦИК-а (от Централна избирателна комисия) и Васко Викторината.