Полицията в Дупница от сутринта е на крак - издирват Пламен Галев, след като се разбра за смъртта на Ангел Христов- Геле, съобщава Struma.bg.

В момента униформени тарашат 4 адреса в Дупница в издирване на Пламен Галев. Предполага се, че той се е върнал от чужбина заедно с покойния Ангел Христов. Контролът на всички ГКПП-та е затегнат, за да се предотврати бягството на Пламен Галев.

В Дупница ври и кипи след внезапната смърт на Ангел Христов-Геле

Припомняме, че както БЛИЦ писа в съботния ден стана ясно, че Ангел Христов е починал във вилата си в дупнишкото село Ресилово. По първоначална информация е получил инфаркт. Все още обаче не е потвърдена информацията дали Геле е издъхнал в събота или още в петък.

Погребението му трябваше да е днес от 13,30 ч., но бе отменено. Спирането е във връзка с разследване на начина, по който Христов се е прибрал в България без за бъде задържан за излежаване на присъда.

Обрат: Мистерия отменя внезапно погребението на Ангел Христов - Геле

Пламен Галев и Ангел Христов напуснаха България през 2012 година, преди окончателното потвърждаване присъдите им от по 5 и 7 години за участие и ръководене на организирана престъпна група за изнудване.

Имената им бяха замесени в изчезването на Янек Миланов от Дупница, за когото се твърдеше, че последно е видян да се качва в автомобила на гард на Галеви.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук