"Има такива едни пишман политици, дето при цялата им гръмка кампания с концерти, Гъмзи, бурна медийна подкрепа и негласно побутване от ДПС /твърди се/, ги бихме в Кърджали с над 2000 гласа", това написа в личния си фейсбук профил председателят на 44-ия парламент и бивш депутат от ГЕРБ Цвета Караянчева.

"Добутаха до мандат от 9 МИР по стечение на обстоятелствата и сега се фукат какви са герои и коментират скромната ми личност. При това от парламентарната трибуна, даже не от дивана.

Защото той, парламентът, има цялото време на света и други задачи в момента не стоят, нали? Малко факти, господа сценаристи.

От 65 законопроекта, внесени в НС, няма ни един минал през залата. Занимавате се с изслушване на министри, за да пълните време. Правите анкетни комисии, за да имитирате дейност. Близо месец след откриване на 46 НС се спазарихте за комисиите, и то така че демокрацията, разбирана по вашенски, ИТН с 65 депутата имат 7 председателя, а ГЕРБ с 63 имат 4. /Тук нещо за това какво е пожелал суверена да кажете?/

След 17 заседания реално няма нито един закон, публикуван в Държавен вестник. До там стигнахте в пълната си неадекватност, че личните нападки останаха единствения ви смокинов лист. Вижте си разпасаната команда и насипното състояние на цялата ви парламентарна група, вместо да използвате трибуната на парламента и времето на парламента, за да дюдюкате по хора, които дори не са депутати в момента", допълни Караянчева.