Овен – Вашата енергия и увереност за момента са на добро ниво. Не е изключено днес вашите действия да имат импулсивен характер. При вземане на решения, първо се вслушайте във вътрешният си глас.


Тези 5 зодии са най-големите дълголетници, живеят до дълбока старост

Телец – Днес ще са характерни внезапни промени в настроението.  Трябва да се научите да постигате хармония със себе си и с външния свят. Не се препоръчва да оставате в уединение днешният ден.

Близнаци – Избягвайте стресови ситуации и не участвайте в разгорещени семейни дискусии. В идеалния случай посветете деня на подобрения и почистване на дома. Ако искате да разнообразите живота си, проявете малко креативност.

Рак – Вземете превантивни мерки относно здравето като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих. Отделете достатъчно време на почивката си днес. Утре не трябва да изглеждате като преуморен страдалец, строг аскет или робот.

Лъв – През днешния ден ще поддържате интензивни отношения с околните. Внимавайте да не се поддадете на негативизма на някои хора и да запазите съответното търпение. Добре е да следвате вътрешният си глас.

Дева – Избягвайте да вземате бързи решения днес или под напора на обстоятелствата. Ситуацията не е стигнала до момента на развитието си. Не е изключено да се променят плановете ви. Този ден е идеален да използвате свободното си време в полза на вашето здраве.

Тези зодии сякаш живеят не един, а 7 живота

Везни – Стремете се да постигнете единство и мяра във всичко. Това означава, че в нищо и никъде не бива да прекалявате: в храната, пиенето, спането, в трупане на материалното, пресищане с информация, в острите усещания.

Скорпион – Денят е с позитивно влияние. Нараства вашето жизнено и енергийно равнище. Благоприятно време за благоустройство и подобрения на дома. Удачен ден за общуване с близки хора, да изгладите влошени отношения, установяване на контакти.

Стрелец – Вие сте разумни и практични, вземате решения бързо и отговорно подхождате към всеки въпрос. Бъдете фокусирани върху плановете си и ревниво пазете идеите си. Някой може би ще иска да ви постави в ъгъла, но вие няма да му позволите.

Козирог – Координирайте своите действия. Множество дреболии могат да развалят настроението ви и да ви извадят от равновесие. Добре е да избягвате да влизате в спорове днес, тъй като едва ли ще намерите обща платформа в разбиранията си.

Водолей –Препоръчително е да посветите денят на една добра почивка. Отпуснете се без виртуални радости. Изключете телефона, не влизайте в интернет. Има достатъчно други неща, които могат да ви доставят удоволствие реално.

Риби – Опитайте да се настроите лирично. Намерете бързо противоотрова срещу пълзящото лошо настроение. Усетете необятността на битието. Скотското опиянение от примитивни удоволствия не е за вас.

Тези 4 зодии притежават изцелителни сили

Съветите на Фортуна

Енергията на лунния ден е хармонична и не трябва да се нарушава. По всякакъв начин е нужно да се съхранява спокойствието. Да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт.

Добре се отразява физическото натоварване. Крясъците и безцеремонното поведение напълно трябва да бъдат изключени в този ден. Чувства като злоба, агресивност, завист проявени днес водят до падение.

Противопоказни са и сексуалните занимания. Полезно е да се направи спокойна разходка сред природа. Ден, в който се обновява кръвта.

Ето как зодията влияе на здравето

Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма.

Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици.

Източник: tribune.bg