Двама клиенти на Милена, която е проституирала в дома на обвинения в сводничество Николай Трингов, са разпитани в последните дни, предаде Флагман.бг.

Те се уговаряли за сеанси чрез обява в alo.bg, били редовни, ползвали услугите на момичето, но се уговаряли за парите с Трингов. Цената била твърда - 100 лева на час.

Единият от клиентите е китаец, а другият твърди, че редовно по тялото на момичето, чиито секс услуги ползвал, имало наранявания. Последния път, когато се срещнали, тя имала много повече синини и травми.

Скандално! 21-г. Николай, дрогирал гаджето си, за да проституира, се оказа внук на...

Изготвената съдебно-медицинска експертиза също е показала наличието на кръвонасядания в крайниците и тялото на младата жена, имало и стар белег, който според експертите е причинен от тъп предмет. А в заключението е записано, че тези травми са причинили на момичето болка и страдание.

"Как ще се докаже, че са от мен", опълчи се Николай Трингов на новите доказателства, приложени от прокуратурата по процеса.

Лъснаха още от зверствата на Николай, превърнал приятелката си в проститутка

Младият, но вече добре познат на органите на реда, бургазлия, продължава да твърди, че нямам общо с издевателствата над жената, с която е бил във фактическо съжителство. Днес той и защитата му отново поискаха по-лека мярка за неотклонение – домашен арест.

„Бил съм под домашен арест и всичко беше точно, не е имало проблем, когато са идвали да ме проверяват“, сподели Трингов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ