Възрастен мъж от Велинград е в неизвестност. За това сигнализират негови близки.

Борис Джамбазов е хванал автобуса от Велинград в 7.30 часа във вторник за Пазарджик. 

Следите му се губят между автогарата в Пазарджик и ТЕЛК. Личната му карта е намерена на автогарата в Пазарджик, а телефонът в Пловдив.

Синът му Димитър споделя, че са обходени всички села, болници и паркове в района. Сигнал за изчезването на мъжа е подаден до МВР. Мъжът е обявен за национално издирване. Който разполага с информация може да потърси Димитър Джамбазов на тел. 0876575330 или в най-близкото РУ.

„Здравейте, приятели, това е баща ми, Борис Джамбазов, който е в неизвестност от вчера сутринта. В 7:30 ч. от Велинград хваща автобуса за Пазарджик, отива на ТЕЛК, но така и не стига до там. Следите му се губят между автогарата в Пазарджик и ТЕЛК. Личната му карта е намерена на автогарата в Пазарджик, а телефонът в Пловдив

Обиколихме всички села, болници и паркове в района, но без успех. Сигнал е подаден и в МВР. Моля Ви, споделяйте, за да достигне до повече хора. Ако сте го забелязали или имате информация за него, подайте сигнал в най-близкото управление на МВР или на 0876575330 - Димитър. Благодаря Ви,“ написа той в апела си в социалната мрежа.

ОЧЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук