„Баща ви винаги ми е бил пример за почтеност. За четири години в парламента не се забърка в никакви корупционни схеми и знам, че така ще бъде и в следващото народно събрание. Той ми е пример и за трудолюбие”, сподели в предаването „Тази събота и неделя” по bTV Веселин Марешки- син.

Той говори четири езика, завършил е с отличие един от най-престижните университети във Великобритания със специалност бизнес и финанси, по обменна програма е следвал и една година в Московския държавен университет.

Но е избрал да не остава в чужбина, а да се върне и да се развива в България. Женен е, има дъщеря.

На въпрос дали ще влезе и той в политиката, синът на лидера на ВОЛЯ отговори, че хората в Патриотичната коалиция са  постигнали много повече от него, имат повече опит и че преди да направи такава крачка, трябва още да се учи.

Веселин-младши каза, че продължава да надгражда образованието си със различни специализации и че работи в семейния бизнес.

Той даже издаде, че заплатата му е като на всички начинаещи служители и в зависимост от резултатите, които показва, получава като тях бонуси.

„Много деца на богати и известни родители се спускат по наклона с наркотици, алкохол, хазарт. 

Ние със съпругата ми, най-вече тя, защото аз работех по 24 часа, за да изградя бизнеса, сме научили децата ни на труд, здравословен живот, спорт, да са любознателни, но най-вече добри хора”, каза Веселин Марешки.