Инфлацията и увеличението на цените се отразява на всички ни, в това число и на майките. Притеснена жена споделя интересен пост в социалната мрежа на който се вижда драстична разлика в цената на сухо бебешко мляко, съобщава Sofia24.bg.

Във Фейсбук групата за майки жената пита:

"Понеже съм малко преди инфаркта, да ви питам, това са две кутии Нан 2, купувани с десетина дена разлика, навсякъде по аптеките ли има такова увеличение или тия в "Медеята" нещо са изтрещели?"След питането си жената получила подкрепа от останалите майки. Ето техните коментари:

"По-скоро положението е за инфаркт;"

"Навсякъде е, поръчвам много често от Гален, предната поръчка на памперси 5ца на памперс обикновените, 150 бройки беше 63 лв, сега са 75;"

"Миналата седмица купих Аптамил 3 за 19.98, току-що го купих за 21.99, 400гр. Кутията от 800гр видях, че е 43лв, а беше 36.99;"

"И аз поръчвам Нан за цял месец от аптека Гален, спестявам пари за още една кутия почти, преди купувах от Ремедиум, сега разликата е 4+лв на кутия. А Медея ми е сред най-скъпите аптеки;"

"Направо не знам как издържат майките на бебета на тези цени", е обобщаващият коментар във фейсбук групата на младите майки.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук