Пепа Митова е с шепи, пълни с лекарства, видели папараците на "България Днес" в края на седмицата в София. Тъщата на Христо Стоичков е болна и често отскача до аптеката, за да спре симптомите на дискомфорт в сезона на вируси и настинки. Противно на идеята, че през зимата има най­много болни, бацилите се активират със затоплянето на времето.


Пепа Митова бе изловена пред голяма аптека на тузарския булевард "Витоша". Тъщата на Камата го бе закъсала със ставите преди година, но сега накуцва една идея по­малко и гледа да се раздвижва. Пепа е радостна, че вече няма 40 сантиметра сняг, лед и киша по тротоарите и може сама да отиде за лекарства. Защото тя отдавна се оправя сама и не приема чужда помощ ­ дъщеря й Марияна, Ицо и внучките от години живеят в САЩ, където се преместиха в големи къщи. 

Проблемите на Пепа с краката не са от днес и вчера. Неотдавна самият Стоичков се наложи да спаси тъща си, иначе щяла да седне в инвалидна количка. Богатият бивш футболист се проявил и уредил изкуствена тазобедрена става за Пепа ­ интервенция, която хич не е евтина.

Смяната не се извършила в България, а в Испания, където Камата настанил Пепа. Той я завел в една от най­добрите клиники и лично се погрижил условията да бъдат максимално комфортни.

Има причина между тях отношенията да са толкова добри ­ Пепа често е споделяла, че Ицо й е като син: "Не го деля от моите деца. За мен той е много повече от син, уважавам си го. Една лоша дума не съм чула по мой адрес от него. Хората много глупости говорят ­ какъв бил, що бил. Но това е, защото характерът му е на бунтар. Ицо не е злобен, не е завистлив", каза тя в интервю.

Техните отношения освен лични са и в бизнеса ­ тя му бе личен финансов счетоводител преди години и помагаше в бизнеса с недвижими имоти и събираше наема на отдадени под наем имоти.