„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод със съществуващ на ул. „Ген. Иван Колев“ , кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Димитър Манчев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Ген. Иван Колев“
по ул. „Ген. Иван Колев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Д-р Борис Вълчев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Иван Колев“ ъгъла с ул. „Ивайло Петров“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Лъвчето“ кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Лъвчето“ от ул. „Кавак“ до бул. „Цар Борис III“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Лъвчето“ ъгъла с ул. „Меча поляна“ .

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Дедеагач“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Дедеагач“ от ул. „Роженски проход“ до ул. „Траянова врата“и ул. „Добри Христов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” щ