20-годишната Стела Ангелова и 28-годишният Станимир Майсторов са топ лицата на Бургас, които се окичиха с титлите Мис и Мистър Бургас 2020 година, съобщава "Флагман". 


Бляскавото събитие тази година се проведе снощи в механа "Домино", но заради Ковид мерките публика нямаше. Конкурсът премина в 3 кръга. 

В първия кандидатите се показаха в бански костюми, след което демонстрираха талантите си, а накрая блеснаха в официални облекла. Конферанс бе популярният шоумен Димитър Увалиев.

В надпревата за короната се впуснаха 6 момичета. Компетентното жури остана най-впечатлено от изявата на 20-годишната бургазлийка Стела Ангелова. Тя е студентка в Бургаския свободен университет.

Девойката е луд фен на хип-хоп танците, като само с няколко R&B движения успя да отвее конкуренцията и се качи на първото място на стълбичката за красота в морския град. За третия кръг Стела бе заложила на къса рокля с пайети и високи токчета с брокат. 

4 момчета и 6 момичета се бореха за титлата

Момчетата се дадоха без много бой. Едва четирима бургазлии решиха да премерят мускули в конкурса за титлата Мистър Бургас 2020.

Сред младежите отличен бе 28-годишният Станимир Майсторов - лице, което вероятно всеки в Бургас познава с наследствения прякор Касамето.

Станимир е действаща футболна звезда, но през свободното си време обича да се занимава с мода. Касамето е носител на множество награди от конкурси за красота. Колекцията му от грамоти и трофеи не е малка.

Той е носител на титлата Мистър Бургас за трети пореден път. 

В кръга за таланти футболната звезда успя да скрие топката на журито и вкара безапелационен гол във вратата на опонентите си като ги остави с пръст в уста. Касамето показа спортните си данни с топката и заслужено спечели първото място. 

Във финалния етап Станимир заложи на кежуал облекло - елегантна риза и дънки тип "цигара". 

Станимир и Стела успяха да покажат превъзходството си над останалите претенденти с особена лекота, усмивки, чар и присъствие на сцената.