Изплуваха шокиращи подробности за зверското убийство на Андрея от Галиче, които разкриват нечовешката психика на убиеца. Оказва се, че момичето е било зловещо пребито, преди изродът да пререже гърлото й. След това тя е била изнасилена, пише ZovNews.

Източници на изданието в полицията разкриват, че предполагаемият извършител споделил, че предполага, че тя е била мъртва, когато я е изнасилил.

Убиецът е влязъл през прозореца на мазето в къщата на Андрея. Почукал е на вратата на антрето. Тогава тя е звъняла на братовчед си, но все пак му отворила. Вероятно са провели някакъв разговор с извършителя, след което той й се е нахвърлил.

Стана ясно кой е килърът на прелестната Андрея 

Полицаите в Бяла Слатина са потресени от подробностите покрай случая. В Галиче също хората са шокирани и още не могат да повярват какво е станало.

В същото време стана ясно, че Аксел Олеков, който направи самопризнания за жестокото убийство на Андрея от с. Галиче, е завършил само първи клас. От 10 години не е ходил на училище, има и криминални прояви. Според местните е агресивен, тъй като участвал в побои, предава БНТ.

"Моят внук не е рецедивист. Нищо не знам. Родителите му са в чужбина. Оставили са го при мен, аз го гледам", заяви дядото на Аксел Олег Красимиров.
От думите му стана ясно още, че Аксел живее в къщата на родителите си, но всеки ден ходи да обядва при него. 

"Никакви отношения не е имал с Андрея. Смятаме, че е невинен, защото е нереално това, което говорят", каза още Олег 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ