"Камелия, направо не мога да те мисля!" - с тези думи журналистката Лияна Панделиева започна пост в личния си фейсбук профил. В него тя разказа какъв неделен ужас е изживяла... заради Камелия и друга мистериозна жена.

Ето какво сподели Панделиева:

"Звъни ми телефонът неделно-лежерно. Непознат номер. Казвам "Ало" и следва: "Ей, Камиелио! Слушай, ку...во! Чуй ма куч...о..." и следва такава канонада, че за почти всяка дума, която цитирам, ФБ ша ме изфърли завинаги от "общността".

Ама тази нарежда, не спира! То и за това умение се иска, чак се възхитих.

Схванах основното - тази на телефона има семейство, дете, май е малко момченце, държи на семейството и е готова да влезе в новините със свирепа женска разправа и после да я лежи.

Слушам, слушам и изведнъж се изхилвам, нещо много оплетено като заплаха изрече гласът отсреща. 

"Хилиш ли се, ма! Ти на мене ли ми се хилиш?!" - кресчендо отсреща. 

"Сакън! - казвам - ама ако бях Камелия, най-отговорно Ви казвам, че много щях да се стресна!".

Следва едно "ъъъм-ъъ-ааа" и прас - монологът свършва.

То не че и сега го нямам номера - дали да звънна утре и да попитам как е Камелия? Само се чудя: моят номер е набран случайно, като плод на грешка на пръстите или някой мъж наистина има моя телефон и тя погрешка е набрала него, щото К и Л са едно до друго".

Освен това Панделиева се сети за друга стара история: "Преди 15-тина години ми се обади на мен една истерична кака и ме пита какво искам от мъжа й. Отне ми време да я попитам за кого става дума.

Тя повтяраше, че е видяла, че съм го търсила пет пъти! След като я надвиках, попитах за кого иде реч и се оказа, че това е шеф на голямо предприятие от когото взех интервю.

На другия ден той ми се обади да се извини, но го помолих завинаги да изтрие номера ми, защото за друго интервю нямам причина да го търся".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук