Ситуацията във врачанския Т Маркет продължава да бъде все така мизерна. Това пише BulNews.

Врачанин влезе в магазин, погледна фризера и ето какво видя СНИМКИ

Поредна разочарована гражданка е качила снимки на гнусно месо, закупено от хипермаркета. Галя Илиева е направила кадри на отвратителната покупка и ги е качила в групата „Враца - кажи на кмет и община“.

На фотосите се вижда, че от пилешкото месо, което тя е купила от магазина в Комплекса, излизат червеи и мухи.

От етикета на плика става ясно, че маринованите бутчета са закупени вчера и трябва да бъдат употребени преди 10 юли /днес/.

Жената е извадила месото още същия ден, за да бъде изядено, ала се натъкнала на гнусни бонуси от долнопробния обект.

След като бе качен, под поста започнаха да се изливат коментари на килограм и всички до един са от хора, останали неведнъж разочаровани от покупки от магазина, от неговото състояние и вид, както и от отношението на неприветливия персонал.

„Потресена съм. Нямам думи. Отвратителна работа. Този магазин е за затваряне.

Въпросът е в това какво продавате, как го продавате и как го съхранявате? Защо няма контрол на тези неща?? Червеи и мухи! Кой носи отговорност?

Засрамете се! Наистина сте най-долнопробният магазин!“, пише потресената жена, споделяйки снимките с останалите си съграждани, за да знаят от къде да не пазаруват повече.

БАБХ и РЗИ-Враца трябва да обърнат специално внимание на магазин „Т Маркет“ и да бъдат извършени най-обстойни проверки на обекта!

Необходимо е персоналът и управата му час по-скоро да започнат да поддържат магазина и продуктите в него чисти и пресни, в противен случай е по-добре той да бъде затворен!