Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Това написа в профила си във Фейсбук премиерът в оставка Кирил Петков.

„Тази сутрин подадох оставка като премиер на България. През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието“, отбелязва бившият премиер.

Той добавя, че вярва, че няма друг път освен напред: „Напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии“.

„Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!“, посочва Кирил Петков.

 

Тази сутрин подадох оставка като премиер на България. През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за...

Публикувахте от Kiril Petkov в Понеделник, 27 юни 2022 г.