Водещите на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев и Мария Цънцарова смаяха зрителите си като извадиха филии в ефир. По-точно, всеки от тях държеше завита в салфетка принцеса.

По този интересен начин водещите и продуцентите на предаването решиха да анонсират случая на мъжа, който нахлу в енергото в Силистра със скаричка и си приготви закуска там.

Йочев и Цънцарова цъфнаха пред камерата с по една принцеса в ръка, широко усмихнати.

„Очаквайте: как да си направите принцеси в енергото. Как да направите хрупкава коричка без ток“, пошегува се Йочев.

„За още рецепти можете да ни потърсите във Фейсбук“, добави той.

Цънцарова пък очевидно не беше закусила добре. „Колегите се погрижиха да ни изкушат с приятен аромат на топло изпечени принцеси“, каза тя.

„Рецептата за сандвичите е тайна. Пуснаха ми повече ток и изгоряха малко. Компотът е от ягоди от мама, не е вино, защото имаше и такива коментари“, каза във включване Явор Павлов, който си направи сандвичи в Енергото в Силистра като знак на протест заради липсата на ток в селото му Калипетрово.

„40 минути, след като нахлух в Енергото, токът дойде. Жена ми се обади и ми каза, че са пуснали тока. Интересно ми е - моето ходене и скаричката ми ли оправиха тока? За 40 минути толкова бързо ли оправиха тези стълбове и жици?“, коментира той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук