ЛГБТ общността у нас (лесбийки, гей, бисексуални, трансджендър), както и джендър-организации, са се пробвали да пробутат в Националната програма за превенция и защита от домашно насилие за 2017 - 2018 година, обучение по преодоляване на половите стереотипи в детските градини, съобщава сайтът „Гласове“.
Преведено на разбираем език, това означава, че радетелите на хомосексуализма и третия пол, очевидно надявайки се ратификацията на Истанбулската конвенция да мине безпрепятствено, са искали да заложат правила за обучение още от детската градина, според които физиологичните различия момче-момиче, вече да не са от значение в детското съзнание!

Чудовищният акт е бил замислен и изпълнен от НПО-та на Сорос, а мълчанието на присъдружните им партии като ДЕОС (бореща се за легализиране на хомосексуалните бракове) и коалиционния им партньор „Да(Й) България“ на Христо Иванов - Пинокио, които иначе пускат всеки ден декларации за щяло и нещяло, както и липсата на всякаква информация в медиите-бухалки на Иво Прокопиев за този проект (който иначе не пропуска да рекламира всяка изява на присъдружните му джендър организации), ясно показва, че всички са участвали в заверата, надявайки се текстовете да минат тихомълком, за да се избегне недоволството на обществото и то да бъде поставено пред свършен факт.

 Еднополовата любов е приоритет на „Да(Й) България“

 Благодарение на военния министър Красимир Каракачанов обаче, който е настоял текстовете веднага да отпаднат от програмата, не се е стигнало до гласуването им. Оказва се, че капанът е бил заложен още на 24 ноември, когато в резултат на публично обсъждане, разбира се само с подбрано участие на НПО-та на гей-активисти и организации за защита правата на транссексуалните и такива провеждащи джендър обучение, текстовете са били вкарани в документа.

Джендър организации искат да обучават децата в детските градини

Скандалът е още по-голям, защото е било заложено обучението да се финансира от бюджета, а партньори (разбирай лектори) в детските градини да са активисти на същите соросоидни НПО-та, които да усвоят държавните хонорарите.  


Крайната цел пък е разписана черно на бяло в проекта: „Въведени обучителни модули по джендър проблематика в предучилищни групи в детски градини и в училища. Повишени знания и умения на децата в ранна възраст за преодоляване на половите стереотипи и изграждане на здрави отношения“. 
Но ако за Прокопиев, Христо Иванов-Пинокио и приятелите им от ЛГБТ общността „здрави отношения“ означава да няма мъже и жени, а само безполови същества с промити мозъци, като за това са готови да жертват дори децата на България, време е соросоидната паплач най-после да бъде изметена от обществото ни.
Защото всичко останало ще е без значение, когато детето се прибере вкъщи от детската градина и попита родителите си то момче ли е всъщност или момиче, защото едни чичковци и лелки са му казали, че е още рано да се определи.

Тогава и Господ няма да може да ни помогне.