Натрошени стъкла, разпилени останки от автомобила, разлепени реклами за бързи кредити по пътните знаци. Разклонът за Загорско, 19 дни след тежката катастрофа, където загина 6-месечно бебе, съобщава 24rodopi.com.
 
Хора от селото пресичат пътя за „Маказа” на бърз ход, за да чакат автобуса за града. Водачи с чужди регистрации пък буквално летят през кръстовището, без да подозират, че само на метри под пътя все още личат останките от една трагедия.
 
Припомняме, че на 14 април два леки автомобила се блъснаха на участъка, като при тежкото ПТП живота си загуби бебе. В една от колите бе политик, който бе обвинен за причинител на катастрофата. Той пък от своя страна заяви, че главно вината е на бащата, шофирал с бясна скорост другата кола, в която смъртта намери 6-месечното му дете.
 
Припомняме, че експерти от Института за пътна безопасност направиха проверка на кръстовището и констатираха нередности-във височината на знаците и т.н.
 
В момента по табелите има разлепени оферти за бързи кредити, докато джигити изпробват „формата на конете” под капаците на автомобилите си, преминавайки през участъка.