Юбилеен 10-ти мандат спечели „вечният” кмет на пазарджишкото село Драгор Георги Цонев.

Представителят на МК „Новото време” удари основният си конкурент – Виктория Найденова от МК „БСП за България” още на първия тур с умопомрачителните 73,45 % и отново се изкъпа в народната любов на съгражданите си.

В Драгор се шегуват, че Цонев ще им бъде кмет, докато той самият не реши друго, пише "Марица".
    
Кмет спечели седми мандат и шашна с преднина, ето къде

Първенецът слага началото на „професията” си кмет през далечната 1978 г., когато голяма част от сегашните жители на Драгор въобще не са били родени. Управлява успешно селото и през социализма и после след настъпване на демократичните промени. Винаги е минавал за "кмет от народа".

Единственият период, когато не кметува е от началото на 1990 г. до следващата 1991-ва. Тогава се провеждат първите демократични кметски избори в страната. През това време населените места се ръководят от служебно назначени от временните окръжни съвети управленци и Цонев е принуден да търси препитанието си на друго поприще.     

БЛИЦ припомня, че вчера стана ясно, че Владимир Москов от „БСП за България“ печели кметските избори в Община Гоце Делчев. Резултатите при 100% обработени протоколи показват, че той е получи 72,90% подкрепа и ще бъде на поста за седми път.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ