Продължава драмата с кошмарния хотел в Семково. След като доста почиващи сигнализираха до медиите за ужасяващата си ваканция и телевизии отидоха на място да проверят какво се случва, няма промяна в условията. Пореден сигнал за стряскаща почивка е изпратила жена. Вместо да изживеят хубава ваканция туристите са се сблъскали с невиждана мръсотия. За това сигнализира туристка, цитирана от Novini.bg.
На снимки от жената се вижда, че хотелът е в окаяно състояние.

"През септември бяхме там. Беше пълен ад", сподели тя. Виждат мръсни завивки, по които дори има и кръв. Крушките в стаята са счупени, кошчетата в тоалетните са пълни с боклуци. Оказва се, че хотелът е затворен след жалба.

Въпреки това обаче продължава да дава оферти за почивка и да събира парите на хората. Проверяващите органи безуспешно се опитват да се свържат със собственика. Така обектът работи незаконно.
 
 
 

От Нова телевизия са направили проверка на място и се запознаха с кошмарните условия за почивка. Освен плачевното състояние на стаите, в хотела има и закрит басейн със студена вода и без дезинфекция.  Хотелът в село Семково е запечатън за втори път. Собственикът пък е заплашен от глоба до 15 000 лв. Проверяваща служителка с изумление призна, че от 80-те години никога не е виждала хотел в толкова окаяно състояние.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!