Коледните намаления в столичните молове започнаха. Търговците свалиха цените на зимните дрехи и обувките с 50%, показва проверка, пише "Телеграф".

Срещу 80 лева може да се закупят дамски ботуши от естествена кожа. Рокли с пайети, камъни и големи панделки украсяват витрините на столичните молове. За да си купим рокля, с която да посрещнем Нова година, ще трябва да се бръкнем средно със 70 лева. За същите пари могат да се намерят и зимни якета.

С 30% намаление са всички пуловери, елеци и зимни обувки в магазините. Така за 20 лева може да се сдобием с красив зимен пуловер. Дамските елегантни панталони пък се продават на промоционална цена от 50 лв. при стара 80 лв., а дългите палта могат да се купят за 120 лева, вместо за 200 лв. Сега е точното време да закупим зимни боти от естествена кожа - 80 лв. Жилетките с качулка също са намалени на 24 лева.

Сайтовете в интернет също вече пуснаха коледните си намаления. В много от сайтовете те достигат 70%. Някои предлагат и безплатна доставка при покупка над 50 лева, което прави това пазаруване по-изгодно от разходката в мола.

Повечето женски ризи могат да се купят на цени от 20 до 40 лева