Явно близането на тоалетна чиния е било само върхът на айсберга в „морала“ на „разследващия журналист“ Христо Гешов и на защитаващите го психодесни джендър персони от кръга „Капитал“.
 

В пост във фейсбук, който престоя едва няколко минути и после бе изтрит, перверзникът Гешов първо заявява, че живеел живота както искал и както самият той смятал за добре. Което очевидно означава, че близането с език на мръсни тоалетни чинии и бъркането с пръсти в задните части е нещо нормално за него, дори нещо индивидуализиращо го над останалите. В същия пост Гешов не пропуска да благодари на приятелите си от „Биволъ“ за подкрепата, която му били оказали, а накрая завършва с благодарност и към органите на МВР за добре свършената им работа.

Припомняме, че след гнусните клипове с негово участие, които изтекоха в интернет, Гешов се покри, а в желанието си да неглижират скандала и да го изкарат отново „жертва“, „Биволъ“ сътвориха манипулацията, че уж бил „задържан“ от двама неизвестни цяла нощ. С безумното обяснение, че го принуждавали да изтрие свое разследване от сайта „Зов нюз“. На съшитата с бели конци история разбира се никой не повярва, защото въпросното „разследване“ от месеци е публично и го има на десетки места в интернет. Самият Гешов се появи на сутринта жив и здрав, въпреки истерията на протестърските медии, че бил уж изчезнал, отвлечен, или „по-лошо…“.

По-важното е обаче, че в поста си във фейсбук Гешов признава един отдавна известен, но досега трудно доказуем факт, който разкрива цялата „прелест“ на рекетьорските му похвати и тези на „колегите“ му от „Биволъ“.

Оказва се, че макар да се кичат с етикета „разследващи журналисти“, Гешов и подобните му всъщност са обикновени рекетьори, разполагащи с набор от компромати, с които шантажират определени лица.
Гешов се хвали например, че знае за заместник-кмет, който спи с подчинена своя служителка пред погледа на жена си, която също бил назначил на работа!

Или пък че му е известно за случай, при който кметица си лягала с частен инвеститор, прикривайки далаверите му!

Най-чудовищния компромат, който Гешов признава че има, е този за „драскач“ (очевидно има предвид журналист), който бил на общинска хранилка, а майка му ЗАДОВОЛЯВАЛА НУЖДИТЕ СИ С КУЧЕТА! Пак повтаряме - Гешов знае за това, че майка на общински служител е правила секс с кучета, а заместник-кмет си спретва оргии със своя подчинена и с участието на жена си!

„Моралистът“ Гешов обаче, видите ли, държал тази информация „за себе си“ и никога не я бил използвал „в работата си“.

Разбира се, веднага възниква логичният въпрос, как точно близачът на тоалетни Гешов знае за всичко това? Кои са информаторите му, защо са го информирали и какво са получили в замяна? Как става така, че един младеж като Гешов, на 28 години, разполага с ужасяващи компромати за общински служители?
Отговорът също е логичен. Очевидно въз основа на тези и на други подобни извратени  компромати, Гешов и „Биволъ“ вероятно успяват да сключват официални или неофициални договори за ПР услуги в определени общини, изнудват и шантажират за пари или за влияние замесените лица.

Припомняме, че Гешов доскоро беше ПР на Община Червен бряг, а сега е забелязван прекалено често да посещава друга. Преди години пък избухна огромен скандал именно с кметове по Черноморието, на които Асен Йорданов от „Биволъ“ и жена му Алберта Алкалай, чрез ПР фирмата си, са предлагали договори за обслужване, а в противен случай са ги заплашвали с негативни публикации. Сега очевидно рекетът се е разраснал, а медийните лумпени са си направили цяла картотека от гнусни компромати, за да пълнят джобовете си.
Признанието на Гешов в поста във фейсбук очевидно е разтресло из основи менторите му, защото изобличава рекетьорските им похвати и затова почти веднага беше изтрито. За тяхно съжаление – твърде късно, защото следите останаха.   

Така за пореден път се доказва, този път черно на бяло, че „морал“ е напълно непозната дума за тези хора. За тях е едно и също дали ще изнудват с информация за содомия, дали ще ближат тоалетна чиния, дали ще извиват ръцете на правителството, за да им се даде министерски пост или пък ще крадат бандитски от държавата.
 

Гешов и Прокопиев. Единият има содомитски компромати, другият е подсъдим за участие в организирана престъпна група.
 

Димитър Стоянов от „Биволъ“ и Христо Гешов в работна обстановка.
 

Гешов, Прокопиев и Трайков. Последният официално превежда пари на Гешов.