До 22.03.2020 г. на разположение в онлайн магазина на VIVACOM са смарт часовници и слушалки с отстъпка до 150 лв.

Намалението важи при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ, както и при купуване на устройствата в брой или на лизинг. Това е отлична възможност за клиентите да изберат подходящи интелигентни аксесоари на страхотни цени.
 
Сред предложенията е HUAWEI GT2 42ММ.
 

Той има елегантен и изчистен дизайн с 3D стъкло и е перфектен помощник в забързаното ежедневие. Смарт часовникът е с постоянно активен сензор за пулс и дава известия за нетипично повишен или понижен такъв.

Може да отчита 15 вида спортни дейности – 8 на открито и 7 на закрито. HUAWEI Watch GT 2 следи тренировката дори в басейн, като изчислява изразходените калории и изминатата дистанция и дава обратна връзка като истински треньор. 


Часовникът е оборудван и с технологиите TruRelax и TruSleep, които отчитат нивото на стреса и съня на организма.  
 
Отличен избор е и смарт часовникът SAMSUNG Galaxy Watch Active2 AL 40MM.
 

Той разполага с гладък корпус и се отличава с 1.2”, Circular Super AMOLED (360 x 360) дисплей с чисто черен екран и едва забележим ръб за повече пространство.

Galaxy Watch Active2 проследява десетки видове физическа активност, а функцията асистент за бягане предоставя съвети в реално време. Смарт часовникът има тракер за стрес и следи сърдечния ритъм. Устройството е подходящо за използване при всякакви условия, устойчиво е на прах и вода IP68 и 5ATM.  
 

За ценителите на активния начин на живот подходящ е HONOR MAGIC WATCH 2 46MM.
 

Смарт часовникът изработен от неръждаема стомана, което го прави лек и удобен и разполага с 1.39-инчов AMOLED цветен сензорен екран.

Задвижван от първия в индустрията двоен чипсет, HONOR Watch балансира перфектно между консумацията на енергия и производителността и осигурява 14-дневен живот на батерията. Устройството притежава функция за известяване, измерва пулса, предлага професионално ръководство за фитнес и проследява тренировките в реално време.