Основният свидетел срещу хазартния бос Васил Божков - Цветелин Найденов, публикува ексклузивна снимка на човека, който е снимал прокурор Ангел Кънев, пише "Монитор"."Може би това е “симпатизантът” на Васил Божков снимал прокурорите и служителите на НАП... на 14 ти януари този и още трима “ симпатизанти” на Чери снимаха и нашия офис, а и нас самите, преди да бъдат разкрити...симпатично", написа собственикът на Ефбет..

Той прилага и снимка на млад мъж, която обаче нарочно е леко замъглена, тъй като е предадена на разследването. В края на поста си бlagodetelqt na ЦСКА 1948 добавя и хаштаг "бъдете следени" и "бъдете сплашвани".

Брутална гавра с българския Ел Чапо в нета, Ивет Добромирова пази обвиняемия бос СНИМКИ

Припомняме, че днес само за един ден и през няколко часа Ел Чапо, който сви 700 милиона от хазната и се укри в Дубай, заплаши два пъти прокурор Ангел Кънев, който води част от разследването срещу него.

Пусна му и снимка, но прехвърли отговорността на някакъв анонимен "симпатизант". Още след първата димка на хазартния бос с 18 обвинения на сметката, реагира и главният прокурор Иван Гешев, който заяви, че става дума за престъпление.