Потребители на социалната мрежа Фейсбук са в паника заради гърмежи, които са били чути във всички части на столицата. Хората се питат озадачено какво се е случило преди обед в София.
Мистериозните гърмежи са чути в кварталите „Надежда“, „Люлин“, „Модерно предградие“, „Овча купел“, „Банкя“, „Лозенец“, „Княжево“ и в центъра.
 


Веднага се появиха и шеговити коментари като: „Когато Ким поздравява, така става“, „Чу ли се "алах акбар" преди взривовете?“, „8-и март е, празнично им е на хората“, „Аз помислих, че са гръмотевици“.
 


В крайна сметка се оказа, че гърмежите са тържествени салюти за посрещането на делегацията от Катар, водена от емира шейх Тамим бин Хамад Ал Тани.
 

Емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани пристигна на официално посещение у нас, информира "Булфото".  Ал Тани идва на първото си посещение в страната по покана на президента Румен Радев и се очаква двамата да обсъдят "на четири очи" възможните връзки на София и Доха в инвестициите, образованието и академичните среди.

На срещата на "Дондуков" 2 се очаква да бъдат обсъдени и бъдещи партньорства в областите на икономиката, енергетиката, селското стопанство, транспорта, търговията и туризма.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!