„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 декември. Това съобщиха от пресцентъра на дружетсвото. 

На 6 декември 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зорница“, с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Здравец“, ул. „Божур“, ул. „Росна китка“, ул. „Малина“, 
по ул. „Зорница“, от ул. „Червено знаме“ (кметство Волуяк) до гара Волуяк,
ул. „50-та“, ул. „Минзухар“, ул. „Никола Карастоянов“, ул. 40, ул. 41, ул. „Детелина“, гара Волуяк.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството.

На 6 декември 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Козяк“, кв. „Хладилника“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
По ул. „Козяк“ от ул. „Кишинев“ до ул. „Хенри Ибсен“;
По ул. „Кишинев“ от ул. „Банат“ до ул. „Козяк“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кишинев“ ъгъла с ул. „Банат“.

На 6 декември 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 47, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 47.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 47 №17.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.