Стоянка Мутафова бе голямата звезда и вдъхновение на конференцията „She’s the One, състояла се при сензационенуспех в НДК. На събитието девет известни жени разкриха пред публиката своята формула за щастие и успех. Цели 69 години е разликата между най-младата участничка –дрифт и рали пилота Ива Русинова, която е само на 28,и гранддамата на българските кино и театър, навършила 97 години този февруари.

Ексклузивното събитие бе открито от сценаристката на "Под прикритие" и "Връзки" Ваня Николова, която разказа на гостите забавни, поучителни и запомнящи се случкиотсвоята кариера, обединени под мотото "Как провалът може да ви заведе до правилния адрес".
"В днешно време всеки може да стане известен. Това обаче не е успех. Радвайте се и ценете малките неща", заяви пред публиката актрисата Биляна Петринска. Освен истории от житейския си и професионален опит, тя разкриоще един от многобройните си таланти, изпявайки на прима виста част от оперна ария.


“Позитивното мислене е метафизика за домакини “, цитира свой колега доктор Цветеслава Гълъбова, директор на психиатрична болница "Св. Иван Рилски”, иронизирайки модерните „гурута”. Тя бе катогорична, че егоизмът е полезен и че човек трябва да обикне първо себе си, за да може да обича и останалите.
Ивет Григорова, собственик на агенция Ivet Fashion, която тази години празнува 25 години от създаването си, разкри част от рецептата за успех на територията на модния бизнес: "За да създадеш успешни модели, трябва да станеш тяхното второ семейство и да ги подкрепяш изцяло".
„Спрете да снимате! Наблюдавайте! Това, което влиза във вас, след това излиза като творчество! “, добави по темата за изкуството майсторът – керамик и парижки възпитаник Екатерина Лашова.

"Помагайте на хората със специални нужди. Ако не можете да помагате, то поне не пречете", призова към толерантност и съпричастност благотворителят и активист Аделина Банакиева.


"Няма добро и лошо животно, всичко е в главата на хората", убедена е Любомила Кривошиева, основател на фондация "Диви животни”, която сподели интересни и полезни истории и съвети от своята практика.

„Ускороявайте без да замисляте! Опасностите са само във вашите глави“, разкри своята рецепта за успехнай-младата лекторка в “She’s The One”, дрифт пилотът Ива Русинова.

Всички те бяха бурно аплодирани от присъстващите в препълнения „Клуб 1” на НДК, като, естествено, най-много овации получи специалният почетен гост на „She`s the one” Стоянка Мутафова. 97-годишното неостаряващо момиче сподели пред публиката, че нищо в този живот не си струва, ако няма кой да те посрещне у дома, а като най-голямото си щастие определи сцената и своята дъщеря.
Стратегически партньор на „She’stheOne” e НДК.