Внимание! Има наркотици в храната в китайските ресторанти!
Преди по-малко от година International Business Times излезе с изключително притеснителен доклад
Целта на нелегалното действие е организма на човек бързо и лесно да се пристрасти към дадената храна без да знае защо му се хапва толкова често едно и също нещо. Освен към вида храна, обаче вие неусетно макар и да не осъзнавате това нещо, се пристрастявате и към самия наркотик, а това може да доведе до изключително притеснителни последствия по-нататък.
Цитираната информация от официалната новинарска агенция, твърди че били открити инжектирани морфин, кодеин и други силно пристрастяващи наркотици, в различни ястия от нудълс до омари и задушени ястия.
Като цяло контрола над храните в Китай е изключително занижен и е важно подобни новини да бъдат разпространявани и споменавани по-често, за да предотвратят повторението им на други места по света.
Когато се правят изследвания на храната там, в нея много често има наличие на тежки метали и различни видове замърсители; през 2008 година повече от 300, 000 деца се натравят от мляко с високо съдържание на меламин; при подобни проверки на много места е открито месо от плъхове, което е преработено по специални техники и се продава за агнешко.
Безброй много са случаите на неправилно селектирана или приготвена храна в Китай, така че по-добре гледайте внимателно във вашата паничка с надеждата тук нещата да са по-добри.
Последвайте ни
0 Коментара: