Тя се казва Румяна, на 55 години е и е изпаднала в беда. Тя е една от нас, с тази разлика, че животът така я е завъртял, че макар доскоро да е помагала, сега тя търси помощ. Румяна е педагог с музикално образование, но невъзможност да работи. Тя е преминала през толкова перипетии, а и още и предстоят. Неволите ѝ започват преди няколко години с посещение в Спешния кабинет... Ето историята на Румяна:
"През 2006 г. се разболях внезапно и бях оперирана от доброкачествен тумор в „Правителствена болница“. Вследствие от операцията и силния стрес получих диабет 2-ра група, който лекувам и до ден днешен. По-късно получих и увеличение на щитовидната жлеза, която е определена като „ нарозна гуша“, но така и не се реших на операция.

След операцията, при контролен преглед на стомаха, се констатира, че имам киста на ляв бъбрек, която към днешна дата почти е покрила левия бъбрек и трябва спешно да се отстрани.

Констатира се, че имам и две хернии на стомаха и корема, които също трябва да бъдат махнати. Предстои операция отново, която ще премахне трите причини за болката.

Впоследствие разбрах, че имам заболяване и на гръбначния стълб, с което бе засегната и периферната нервна система.

Предвид дългото боледуване и временната ми нетрудоспособност не мога да си намеря подходяща работа, за да си изплатя прегледите и лечението.

Образованието ми е педагогическо, но в моя случай, е невъзможно да работя.
Моля, всеки който има възможност и желание да помогне да го направи на посочените сметки.
Предварително благодаря за вашите добри сърца и разбиране. Оставам с най-голяма почит и уважение към всички дарители!
Румяна Петрова"

Всеки, който може и има желание да помогне на Румяна, може да го направи на:

Банка ДСК
Сметка в лева:
BG08STSA93000024175450
BIC: STSABGSF 

Сметка в евро:
BG88STSA93000024175465
BIC: STSABGSF