Работя с Бойко Борисов малко повече от 2 години. С него сме свършили доста работа. Това, което съм показал и това, което е оценено, очевидно е видяно от ГЕРБ. С тези думи политологът Антон Тодоров обясни как името му е попаднало в гражданската квота на ГЕРБ.
"Предложението към мен дойде лично от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов", каза още той и добави, че ще бъде включен в листите на партията за предсрочните избори, които ще се проведат в края на март.

„Във втория мандат на ГЕРБ видях драматични промени. За първи път страната ни е оставена в перфектна макроикономическа среда и състояние и това не е пропагандистки слоган. Няма никакво значение какво казва БСП”, каза Тодоров пред bTV.

Според него вина за евентуалното спиране на парите по Оперативната програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ има единствено министърът на Реформаторския блок Меглена Кунева.

Политологът се ядоса на лъжливите обвиненията, които непрестанно се сипят върху лидера на ГЕРБ, че през живота си е прочел само една книга. „Прекрасно познава руската литература, той е прекрасен събеседник и много ценен. Нинова и всички други да си извадят дипломите и да кажат колко книги са прочели”, призова той.

„С него си говорим за неща, които се случват на европейска и световна сцена. Един ден ще се роди книга, която ще се казва „Разговори с Борисов”, каза още Антон Тодоров.