Сутрешното финално интервю на едномандатния президент, освен безсмислено, беше и срамно. Срамно е, че един възпитан уж мъж с претенции за "умен и красив" превърна президентската институция в харем по женски интриги. Това коментира преди минути на Фейсбук страницата си евродепутатът Николай Бареков.
Срамно е за него, че е допуснал да не си говори със собствения си вицепрезидент и даже я избягва като обидена ханъма цяла година. Представете си какво криене е паднало за Плевнелиев като напъдена ханъма цяла година по мрачните коридори на "Дондуков", само да не срещне очи в очи "страшната" Маргарита Попова! И то в годината на безпрецедентна политическа и световна криза, в която избирахме и президент!

Останал без Първа дама, нашият президент се нацупил и на другата си основна дама - вицето си. Извинете, но това е патология, близка до женомразството. И забележете, без да съм й фен, Попова се държи много по- мъжки от "мъжа" в двойката.

По-лошото е, че като загърби жените, Плевнелиев се зае да заговорничи срещу България със старите си дружки по интереси. Обвиняемият олигарх Прокопиев, проваленият соросоид и грантаджия Христо Иванов, обвиняемият му колега от кабинета "Борисов 1" Трайчо - това е фамилният кръг, който управляваше президентската институция.

Вместо стабилизиране на държавата и реформи този олигархичен кръг замиташе следите си от кражбите. "Булброкърс", ЕВН, "Каолин", резерва на Здравната каса, офшорките, София техпарк. Потънали са милиарди народни пари в истинския харем на Плевнелиевия султанат.

Ето защо официално като депутат на България в Европа настоявам прокуратурата да започне проверка по моя сигнал веднага след 21 януари за връзката на лицето Росен Плевнелиев (Петното) с кражбите на неговите задкулисни съучастници Иво Прокопиев, Трайчо Трайков, Симеон Дянков, Христо Иванов и сие!