Бисер Миланов, известен още като Петното, съзря голяма политическа репресия срещу него. Ето какво написа в писмо до медиите бившият кандидат за президент:
Политическата репресия с нова сила срещу личността ми. Тук се проличава и явната проява на управлението на правосъдната система. По този начин ли новият Държавен глава е решил да обединява народа или тези, които го издигнаха. Защото същите тези, които го издигнаха през 2014 година ми предлагаха да подпиша декларация срещу Борисов, с която да удостоверя, че същият ми е предлагал 500 000 лв. , за да радикализирам протестите , с обещание , че незабавно ще ме освободят от затвора.

Кой има власт над "независимата" съдебна власт, и как от оправдателна присъда на районен съд София, след абсолютно неоснователен протест на прокуратурата, която ми поиска 1г. 6 месеца лишаване от свобода и без никакви нови обстоятелства по делото Софийски Градски Съд 15 възивен състав в лицето на Величка Маринкива , която с подигравателна усмивка ми постановява присъда от 3 години лишаване от свобода , включително и забрана за напускане на държавата.

При положение, че дори няма жалба по делото, внесена от "уж" потърпевшата- платена протестираща Боряна Георгиева, която е не само наркоманка, а и бивша жена на Тишо Боксьора, който излежава присъда за убийство, същата е и знаков свидетел, който променя многократно показанията си на делото срещу Златко Баретата. Е какви мотиви ще напише съдииката, аз мога да ви кажа "чисто политически" Е който не е удобен на системата, така става "криминално проявен" , скъпи сънародници, за това ли гласувахте ? Днес страда моето семейство, мойте деца, мойте близки, утре може да са вашите или вие ще се ползвате от народопоговорката : " Наведена глава, сабия не я сече ! " Призовавам ръководителите на БСП и ГЕРБ , ако нямат участие в този сценарии да вземат незабавно отношение за тази политическа репресия, която е очевадна.