Правителството на Ахмед Доган /ДПС/, в което Сергей Станишев /БПС/ е просто един премиер, се провали тотално. Това заяви столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването “Неделя 150” по БНР.
Според него двете партии нямат друг шанс да извоюват някакви добри резултатите на предстоящите изброи, освен черен PR и пропаганда.
Нека хората да знаят, че ние имаме на 7 юни първият тур на изборите или първото полувреме на един голям мач, коментира той. Според Борисов от голямо значение за парламентарните избори ще бъдат резултатите от европейските за успеха на различните партии.
По повод скандала около Сретен Йосич Борисов заяви, че ако МВР, прокуратурата и българските правораздавателни органи са действали някъде абсолютно единно, координирано в рамките на закона, съгласувано с европейските служби, то е точно този случай. „И вместо Христо Бисеров /ДПС/ да говори подобни неща, които дори не мога да си позволя да ги повторя, ще дойде ден, в който аз ще искам експертиза на това, което са показали, няма да го оставя така”, поясни още Бойко Борисов./БЛИЦ