Когато един министър говори като склуптор, защото творците имат други изразни средства, не е добре. Един министър трябва да си мери думите. Накарах го да направи пресконференция и да се извини. Все пак аз съм на негова страна. Това заяви в ефира на Нова телевизия премиерът Бойко Борисов във връзка с казуса с министър Вежди Рашидов.
"Има големи тъпанари, като вижда дърво, защо отива да асфалтира. Какво да кажа?, отсече Борисов, коментирайки поредното нелепо изпълнение на проект. И допълни: Осигурили сме финансиране, асфалтирали сме, за да ходят хората по равно, направихме оня ден метро и то 4 пъти по-евтино от най-евтиното в Европа. Ние сме свикнали всеки ден мониторинг и България да е лоша. А разликата между България и всички страни в Европа в цената на изпълнението на тези проекти е над 4 пъти", отсече Борисов, коментирайки поредното нелепо изпълнение на проект.

"Нека не се разделяме, аз като ви оборя в нещо и вие "Нека да се разделим", започна да се шегува премиерът при обявяването от Ани Цолова на рекламите и края на разговора. "Поне да се разделим с усмивка, че положението е тежко", завърши Борисов.