Мобилизирайте се. Помолете се на хората да ни извинят за слабостите. Взехме си бележка. Правим вече много добри неща. Всеки ден трябва да се доказваме пак. Това заяви пред препълнената зала "Арена Армеец" премиерът Бойко Борисов по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ. 

"Мисля, че имаме още много енергия да си изкараме мандата и местните избори, но молете се на хората. Нека се върнат в неделя да гласуват. Дават ги много хубави дни, времето ще е хубаво, но нека хората направят този жест  към нас. Това е важно за Европа, но е важно и за нас“, каза Бойко.

„Мили мои, искам максимална концентрация. Четвъртък и петък ще ни правят Костинброд. Лъжата нали си я спомняте. Пак същите кандидати са там! Помните ли чудовищната история и 100% лъжа и измама, която направиха преди. Точно тогава ще ни ударят – в четвъртък или петък, за да не можем да реагираме заради деня на размисъл. Пораженията ще ги има. Искам максимално да сте концентрирани за тогава. Желая ви приятен път и внимателно“, заяви премиерът.

"Карайте внимателно и спазвайте правилника за движение по пътищата", завърши той.