Това, което чух аз: Циници, които обсъждат различни варианти за злоупотреба с власт. Това заяви Даниел Митов от ГЕРБ преди заседанието на Изпълнителната комисия на партията във връзка с изтеклия запис от Националния съвет на "Продължаваме промяната". 

В петък депутатът от ПП-ДБ Радостин Василев пусна 5-минутен запис. Той твърди, че не е манипулиран, а е от заседание на Националния съвет на ПП, продължило около четири часа. Василев каза още, че напуска парламентарната група на коалицията, защото е против общо управление с ГЕРБ. Щял обаче да остане в парламента като независим депутат. 

„Залагаме застраховка Мария Габриел, която... (не се чува) си мечтае да бъде премиер. Борисов се изпира през този вариант - няма две мнения, защото изглежда като коалиционно.

Въпреки че ние ще казваме, че е само Мария Габриел”, се чува от пуснат запис. Твърди се, че гласът в него е на Кирил Петков.

По-рано стана известно, че ръководството на ГЕРБ и Изпълнителната комисия на партията ще дадат брифинг днес, от 17:00 часа в Централата на партията (пл. България 1, Административна сграда, ет 16).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!