Поредна акция по опозоряване на собствената си държава организираха соросоиди. От два дни във Фейсбук се върти СПОНСОРИРАНА публикация на партия ДЕОС, която е мандатоносител на коалицията на олигархията ДА(й), България.
Съучастниците на проваления бивш министър на правосъдието Христо Иванов, известен с доносите си срещу България пред Европейската комисия, апелират как и защо НЕ трябва и НЕ може да купуваме “само българско”. Самата публикацията еднозначно заклеймява всякакви призиви за стимулиране на българските производители.

Парадоксално е, но партия, чиито членове могат да се поберат в една каруца, плащат, за да може дори и тези потребители на социалната мрежа, които не са харесали страницата на ДЕОС, да прочетат антибългарските призиви. Иначе “ламтящите” за прилагането на “румънския модел” в правосъдието, категорично отричат приетия неотдавна закон в Румъния за задължителните 50% стоки румънско производство, които трябва да присъстват в австрийски, германски търговски вериги. Мандатоносителите на ДА(й), България иронизират и председателя на БСП Корнелия Нинова, която от години се бори за защита на българските производители. 

Нещо повече, платената публикация на Фейсбук-страницата на партията на гейовете, както още е известна ДЕОС, заради председателя си Виктор Лилов, който парадира с хомосексуалната си ориентация, се появява в контекста на скандала на най-високо европейско ниво, който държавите от Вишеградската четворка провокираха и който се отнася до двойния стандарт на храните, които потребителите получават в Западна и Източна Европа.

Грозната атака срещу собствената си родина, срещу българските фермери, българските производители, българските рибари, българските инвеститори и всъщност срещу българските граждани, е пореден провокативен акт, който идва от представители на ДА(й), България в рамките на предизборната кампания. Антибългарската пропаганда, платена с “мръсните пари” на Сорос, е достатъчен повод Върховният касационен съд да откаже регистрация на инженеринговия проект Да(й), България,  за да не бъде петнено име с над 1300-на годишна история.