Наближат ли избори, всички се катерят по гърба на Бойко Борисов с надеждата за по-висок изборен резултат. Това написа политикът от ГЕРБ и енергиен експерт Делян Добрев. 

Думите му са по повод участието на Владислав Панев в предаването "Лице в лице", в което нападна бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заради неверни твърдения в една от речите му. 

Ето какво точно пише по този повод Добрев в профила си:

"Владислав Панев пуснал сигнал срещу Бойко Борисов защо бил посетил Неохим и защо бил казал това, което е казал. Даже не Борисов го казал, а директора и собственика на завода... Това било пазарна манипулация.

Всеки студент по икономика или финанси още в първи курс знае, че за да има пазарна манипулация, трябва да има предизвикано в следствие на казаното пазарно движение. Това вероятно го знаят даже и учениците в икономическите техникуми, та дори и самоуките инвеститори на капиталовия пазар.

Познайте! Такова движение в цената на акциите на Неохим няма. И миналата и тази седмица, те се търгуват в тесен рейндж около 40 лева на акция.

Владислав Панев не е глупав човек. Той също го знае.

Защо го прави ли? За да получи своята минутка ефирно време, 2-3 статии в интернет, а може дори и дописка в някой вестник...

Наближат ли избори, всички се катерят по гърба на Бойко Борисов с надеждата за по-висок изборен резултат."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук