Не сме притеснени за изборите. Не можем да допуснем да се повтарят едни и същи лъжи от сутрин до вечер. Преди малко може би знакова ще бъде думата промяна. Това заяви в ефира на bTV депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова.
"Г-жа Лечева е спортист и знае какво е феърплей. Когато партия столетница е показала резултати, с които не е била избирана и припознавана за промяна, не знам от къде им идва самочувствието. За нас резултатите са на лице. Те не са просто думи, афиширани на партиен конгрес или в телевизионно студио", заяви Атанасова.

"Мисля, че в недалечното минало ни дава достатъчно поводи да направим един елементарен анализ на управлението на ГЕРБ и всяко едно на БСП. Вижте правителствата на Орешарски и Станишев. Помните ли, че когато дойде правителството на Борисов 1, зала Арена Армеец се построи много по-евтино заради нашата отговорност", заяви тя. 

"Вярвам, че българските граждани ще отчетат какво е направила партия ГЕРБ. Не мисля че резултатът от президентските избори касае оценката за управлението на ГЕРБ. Имаше наказателен елемент в този вот, но все пак ние си взехме бележка. Когато обаче си в управление, винаги носиш негативи. Сега обаче на плещите на Радев пада цялата държава. Той ще е отговорен за всичко. Радев максимално трябва да бъде самостоятелен във вземането на решенията си", каза Атанасова.

"Плевнелиев показа, че самостоятелно взема решенията си. За този петгодишен мандат многократно го демонстрира", заяви тя и добави, че пожелава успех на новия президент.

"Кметът на Столична община ще потърси отговорност от строителните фирми. Всички ремонтни дейности имат определена гаранция. Това е законовият начин, ако някъде има проблем, те да бъдат оправени.

"Хубаво Драгомир Стойнев говори за корупция, но БСП са партията, която многократно се противопоставяше на антикорупционния закон. След като толкова много той се интересува от поръчки и измерва размера на дадена процедура, защо не се противопостави на парламентарната си група, когато бламираха антикорупционния закон. Те когато имат възможност да работят не правят нищо", отсече тя.