Депутатът Делян Добрев коментира за пореден път скандала, който тресе Хасково и се пренесе в столицата. Добрев потвърди още веднъж, че не съжалява за снетото политическо доверие от кмета Добри Беливанов, който е на "луксозна екскурзия с бизнесмен, който имал повече договори" от онези на неговите познати на постове в общината, заради което го атакува соцдепутатът Елена Йончева.
 


Той е категоричен, че кметът не взема сам решенията си. "Вие не проверявате фактите, а четете една картинка, на която са нарисувани хора, които по някакъв начин се опитват да се свържат с мен. Напротив, гордея се. Благодарение на екипа на общината в последните две години общината има инвестиции за 140 млн. лв. Нямал съм фирма с Величко Минев", коментира Добрев, цитиран от Канал 3.
 


По думите му подадените оставки от хората в първите редици на кметския екип са заради тормоза, на който били подложени хората повече от година.

"След подаването на оставката на зам.-кметовете това е последният момент, в който можем да бъдем атакувани по тази линия. Тези хора не могат да работят повече в общината, подложени са на тормоз повече от една година. Това са способните хора, благодарение на които в последните 2 години в общината се случиха толкова много неща", заключи Добрев по адрес на напусналите зам.-кметове и останалите, общо осем на брой.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!