Слави Трифонов им открадна шоуто. Вместо за мандата всички говорят за интервюто му довечера. Всичко може да свърши още тогава.

Това заяви в ефира на Нова телевизия журналистът Петър Георгиев.

С него в студиото бе и колегата му Владимир Серкаров:
 
"Няма шанс за кабинет в подобна формация. Едно управление, като гледам какво шоу правят, би било изключително крехко и би имало по-скоро негативни последици за страната", категоричен е той. 

"В момента гледаме старта на новата политическа кампания, категоричен е той.

"Сред голяма част от обществото има желание вече да има правителство. То обаче не влияе на политическите процеси. Много по-зле би било да има правителство от този парламент, отколкото да остане служебното. В момента върви игра на прехвърляне на горещия картоф, в сочене на това кой ще бъде виновен за това, че няма правителство", каза Георгиев. 

"Маркет Линкс" показва, че ще имаме 7 партии в парламента. "Възраждане" влиза и това значи още по-тежка каша и по-трудно формиране на правителство. Тази партия не би седнала на преговори с никого", категоричен е Серкаров. 

"Политическият сбор от 120 мандата ще е още по-труден за формиране. Може и някакво патриотично обединение също да се засили и това значи, че ситуацията ще стане още по-патова. Хоризонтът хич не е светъл занапред", смята той. 

Това, което наблюдаваме в последните месеци - безумно държавническо поведение, ще продължи", прогнозира Серкаров.